Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Ria Merks - 2019-11-04 15:11:10

30 september 2019, en ineens is het stil in huis.
Doodstil. wat een gemis. Lieve lieve Benthe, ze was altijd zo vrolijk en zo blij, s'avonds en de weekenden lekker bij het vrouwtje en overdag hield ze ons gezelschap. Nog geen anderhalf jaar gelee waren ze nog met z'n twee. (tante) Tess en Benthe, en wat miste ze die ze heeft wel wat gesukkeld vanaf die tijd, maar dit..... zo totaal onverwachts, dit zag niemand aankomen. NIERFALEN!! Benthe dochter van Joy en Wolfje geb.op 20 april 2009. Anja en Nico bedankt voor deze geweldige fantastische hond. Het gemis is heeeel groot.

Arie - 2019-08-24 11:56:26

Afgelopen donderdag hebben wij luna moeten laten inslapen.
Luna heeft drie nestjes gehad bij anja voordat zij van haar oude dag de laatste 5 jaar mocht genieten met haar jongere zus, puck.
Anderhalf jaar terug zijn bij haar kwaadaardige tumoren gevonden. De afgelopen week werd een van de tumoren ter grote van een pingpongbal zo groot als een halve voetbal en kreeg zij daar last van en moesten wij een moeilijk besluit nemen. Ook puck loopt nog steeds in huis de plekken af waar haar zus altijd lag.
Wij hebben 5 heerlijk jaren mogen genieten van luna.
Anja en nico julie ook bedankt voor jullie steun.


Ria Merks - 2018-05-25 14:35:38

Op 3 mei j.l. hebben wij helaas afscheid moeten nemen van onze Tess. Doordat ze op 30-12-2016 door dat verdomde vuurwerk in paniek 'n verkeerde beweging maakte, was haar kruisband gescheurd. De D.A. vond haar te oud om te opereren, ze was toen bijna 10 jaar. Vanaf die tijd heeft ze aan de Phen-pred gezeten. De laatste tijd ging het lopen zo slecht dat wij de moeilijke hebben genomen..... Tess is geboren op 1-1-2007 dochter van Malou en Joviale-Joep. Ze kwam bij ons als "grote pup' in juli 2007 met de toen nodige problemen, had darmstress en zou de rest van d'r leven aan de medicijnen en speciale voeding zitten. Binnen 2 mnd hadden wij haar daar vanaf geholpen, geen pillen meer en gewone brokken, en nergens geen last meer van gehad. Maar 'n deugniet was ze wel, ha ha. Echt niets was was veilig voor haar. Samen met haar nichtje Benthe(dochter van Joy en Wolfje) die inmiddels ook al 9 is, heeft ze mooie tijden gehad, alle jaren met z'n alle 1 of 2 keer op vakantie. En Anja en Nico wat kwam ze graag bij jullie "op de koffie" dan lag ze s'avonds altijd zo heerlijk te dromen. Wij willen jullie bedanken voor deze geweldige hond die bijna 11 jaar bij ons heeft mogen zijn. En idd 11jaar en 4mnd is 'n hele mooie leeftijd maar tenslotte was ze alleen maar 'n vuurwerkslachtoffer. Het gemis is zooo groot.

Laura Straatman - 2017-10-27 21:44:30

Gisteren hebben wij afscheid moeten nemen van jazzy onze geweldige vriendin zus van jaily gelukkig hebben we haar nicht nog Rosy , jazzy is 9 ,5 jaar geworden ! Ze was een kanjer en zullen haar " eigenwijze " koppie vreselijk missen

Harriet van den Berg - maandag 21 augustus 2017

Goedemiddag,na 9 jaar en 9 maanden hebben we vandaag afscheid genomen van onze trouwe reu Bowy, met veel plezier kunnen we aan hem terug denken. Bowy was in de top een pracht reu.Vele nakomeling zijn van hem geboren.Hij was in de omgang erg makkelijk en niks was hem te veel. Met pijn in het hart en een traan neem je dan afscheid van je trouwe viervoeter.Daar wilden we jullie van op de hoogte brengen. vr gr Harriet van den Berg

tim - 2017-07-03 10:01:29

mooie honden Grin Grin Grin Grin :

Jenny & Cees Buchner - 2016-10-30 18:21:32

Ook Oma en Opa zijn weer helemaal blij met Diesel.
Diesel is nu een hele mooie pup maar zal net zo mooi worden als Balou & Timo.
Wij wensen Angelika Edwin Anna-Lena en Yvonne veel plezier met hun nieuwe aanwinst.

Bert en Janny Koudijs - 2016-09-13 20:01:35

Hallo Nico en Anja,

Gefeliciteerd met jullie prachtig nestje pups! Eindelijk mogen ook jullie weer genieten van het mooie prille kraamgeluk. Het is jullie van harte gegund!
Geniet ervan!

Groeten Bert en Janny

marieke - 2016-08-03 14:32:31

na 12,5 jaar hebben wij helaas afscheid moeten nemen van de liefste en mooiste hond van de wereld! Wat hebben wij een fantastische tijd met hem gehad..... Bob, zus van Joy was op. En na zo'n mooi leven vonden wij het niet nodig om hem te laten lijden. Anja, bedankt, het was een geweldig beest!!! We gaan hem ongelooflijk missen....

Puck - 2014-09-02 19:22:55

Hallo grote zus,

Leuk dat je nu een nest hebt van 4 pups.
Zorg goed voor ze de komende weken.
Daarna zien we elkaar en mag je mee naar mijn
Huis voor je oude dag.
Mijn baasjes zijn best goed en gaan ook altijd
Op vakantie met de caravan een aantal weken met
Een lekker ijsje voor mij dan elke dag.
Maar jij gaat lekker met ons mee en zal ook wel verwend worden

Gr. Puck
Ook namens mijn baasjes, Hetty en arie

Marieke - 2014-08-11 17:15:10

Hoi Anja,

Wat een super schattige pup foto's staan er op je site! En wat leuk om te lezen dat er zoveel 'oude' berner honden bij jou vandaan komen! Onze Bob leeft na 10,5 jaar ook nog steeds. Moeder:malou en vader joviale Joep, zus Joy. Het is de mooiste en liefste hond van de wereld! We zijn nog iedere dag blij met hem! Daar wilde ik je graag een keer voor bedanken, dus..... Bedankt!!! Hoop dat het met jou ook goed gaat.

Groetjes, marieke

Verti marjot - maandag 28 april 2014

Hallo,Wij wonen in purmerend en hebben onlangs een pup gekocht in genderen van de teef ayya.Het zijn prachtige pups.  We waren benieuwd hoe de vader eruit zag en na wat onderzoek kwamen wij op uw website.Leuk om te zien dat onze bikkel, door ons Beau genoemd, sprekend zijn vader is. Ook een reu die gek op kinderen is en al waaks is. Hij is nu 13 weken en doet het al hartstikke goed
Vr groeten Fam. Marjot

Marianne - 2014-04-10 19:59:38

Hoi Anja,
Volgende week komen wij onze 3e - mooie en lieve Berner bij jullie ophalen. We kijken er weer enorm naar uit. 

Fam. Janssen - 2014-03-11 18:32:51

Hoi Anja,
Wat lief , al die puppies.
Gezellig hoor.
Groet Tanja

hetty en arie - 2014-02-12 09:46:26

Goedemorgen Anja en Nico,

jullie ook een beetje gefeliciteerd met onze dora, zoals je maandag zei, de oudste nog levende pup van jullie kelly. De oude dame is vandaag dus 12 geworden en samen met puck hebben ze beiden een groot gerookt bot gekregen. En succes met de lange dagen als de pups komen binnen kort

anja - 2014-02-01 19:26:05

rond 18 februarie 2014 en rond 1 maart worden er weer pups verwacht.

Yasmin - 2013-09-29 09:21:15

Wanneer hebben jullie weer een nieuw nestje???Ik wil graag een keer komen kijken bij de puppy's!

Tysean en Gemay - woensdag 26 september 2012

Hallo Anja,
Hoe gaat het met Danique? Mag hij al naar buiten?
We kunnen bijna niet wachten tot we hem mogen ophalen.
O wat verheugen wij ons>

Ik weet dat jij goed voor hem en zijn broertjes en zusjes zorgd
maar toch, wachten duurt altijd veeeel te lang.

Liefs Tysean en Gemay uit LandgraafGrin

Bert en Janny Koudijs - 2012-08-31 22:36:40

Hallo Anja en Nico,
Wat een geweldig geboortenieuws, weer een nestje pups. Bernermoeder Luna is de trotse moeder van 5 prachtige pups. Gefeliciteerd!!!
Met Quinty gaat het geweldig goed, ze is ondeugend, ondernemend en nergens bang voor. Ze wandelt heel overmoedig tussen de volwassen Berners door alleen onze reu Bär.........oei die moet je met respect behandelen heeft ze geleerd.
Als laatste, geniet van je pups, voor je het weet zijn ze 8 weken en mag je ze uitzwaaien.
Groeten Bert en Janny Wekerom

monique - 2012-08-28 07:16:40

beste Anja en Nico,gefeliciteerd met jullie pups. ze zien er goed uit. lekker mollig. veel plezier met ze in de kraamtijd.gr. fam. Slooters en een poot van King

Frans vanOijen - 2012-08-24 16:14:20

hoi Nico en Anja,
gisterenavond kregen wij het leuke telefoontje dat LUNA bevallen is geweldig wij kijken erna uit om de puppies te mogen komen bewonderen en er een uit te zoeken, groetejs familie van OijenGrin

arie en hetty - 2012-08-13 21:11:44

Goedenavond Nico en Anja,

We hopen dat de bruiloft leuk was.
Wij hebben de vier weken italie ook weer overleefd.
Ook puck, nu anderhalf jaar, en dora, nu tien en een half jaar,
puck dochter van jainy en dora dochter van jullie eerste berner kelly hebben zich vermaakt en ook gezwommen in de adriatische- en de middelandse zee.
Ook wij krijgen veel positiev reakties op onze mooie honden.
Tevens heeft puck een tweede prijs op de hondenshow op de camping gewonnen. Wij laten haar geen kunstjes doen, het is geen circusartiest zei hetty. Vandaar dat ze door haar uiterlijk al genoeg punten had om tweede te worden. Ze kwam net uit de middelandse zee, dus ze was helemaal nat, en mensen dachten dat we haar met een speciaal middel hadden gewassen omdat ze zo mooi glimde en haar krullen erg mooi te zien waren. Je zal wel begrijpen dat we dora niet mee hebben laten doen, veel fotos met flits, en ja dora is net zo bang voor omweer als haar moeder. Je ziet onze dames hebben het goed naar de zin gehad en het lijkt wel of puck, dora weer wat jonger maakt en ze kunnen goed met elkaar opschieten.
Tot de volgende keer als we weer op de koffie komen.
En dat al weer bijna 12 jaar.

groeten uit harderwijk.

Meta landeweerd - zaterdag 19 mei 2012

Wat een schatjes !!!!  
Vandaag hadden de kleinkinderen het weer over Tjienko, die de liefste hond was. Ze hebben een foto op hun kamer. ik hoop dat deze hondjes , de eigenaar net zoveel plezier geven als Tjienko ons deed. Jullie hebben echt lieve honden.

groetjes
Rien en MetaGrin

monique slooters - 2012-05-18 19:54:39

Hoi Anja, gefeliciteerd namens ons hele gezin met de nieuwe pups. ze zien er goed uit. Hopelijk gaat alles nu goed en groeien ze voorspoedig en krijgen ze allemaal een lief baasje/bazinnetje.
groetjes van Monique en Danny en de kids en een poot van King.

Jacqueline Burgemeester - 2012-05-16 18:42:12

Hoi Anja, gefeliciteerd met de 3 pups en zoals het er op de foto's uitziet ook een gezonde moeder. We komen gauw een keer kijken. En gelukkig in iedergeval 1 knul.
Groet Jacqueline, Jos, Jubel en kinderen

< Vorige | 1 | 2 | Volgende >


Berner Sennenkennel Anja van Bijnen | Deze site is gemaakt met Webklik.nl