Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

ria merks - 2012-04-20 13:01:07

hee anja wat leuk van je nieuwe aanwinst, maar je wilde toch maar 1 vent in huis.  ook leuk dat je weer pups krijgt hopelijk gaat alles goed.                                                                         

Marianne Berends - 2011-10-21 11:00:13

Wij tellen al af Grin en kijken enorm uit naar de 'kleintjes'. 
groetjes van ons allemaal hier.

Sjoukje en Sjaak - 2011-08-18 14:39:55

Hallo Nico en Anja,
Hier weer even een berichtje uit Oud Gastel. Het gaat zeer goed met Baloe en Boaz. We zijn net terug van een weekje Zwitserland. Ze zijn met ons meegeweest en hebben 3x in een kabelgondel gezeten en 1x in een tandrad-trein. Alle keren vonden ze het fantastisch en we hebben heel veel bekijks gehad met die twee, iedereen wilde ze op de foto zetten, zelfs toen we bij de St. Bernardpas waren om naar de St. Bernards te gaan kijken. Foto's volgen nog. Helaas heeft er zich nog niemand aangedient om een teef gedekt te laten worden door Boaz. Afwachten dus, er worden wel veel komplimenten gegeven, er wordt dus wel naar gekeken.
Groetjes, Sjoukje en Sjaak en van Baloe en Boaz een pootGrin

monique en danny slooters - 2011-04-08 14:03:25

Hoi Anja en Nico, Hier een berichtje uit Roosendaal. Onze King doet het zeer goed, hij weegt 13,8 kg. Op de puppycursus zijn ze heel tevreden over hem, hij gaat wel wat te snel doet dingen die we in les 5 moeten kennen maar hij doet het in les 1. Hij is ook goed zindelijk, ;snachts droog en na een paar uur in de bench is ook alles nog droog. Hij zou alleen meer willen eten...
Hij heeft al wat vriendjes en vriendinnetjes in de buurt om mee te ravotten. Ik hoop dat het met de andere pups ook goed gaat, misschien plaatsen zij ook een keer een berichtje, zou leik zijn.
gr. Danny en Monique Slooters, poot van KingGrin

Astrid en Peter - 2011-03-31 18:19:42

Hoi Anja en Nico,

Wat een leuke foto's van de mooie pups ! Ik heb toevallig net nog naar een filmpje van Wolf gekeken. Doutzen lijkt ontzettend op hem vind ik.
Doutzen is nu bezig met haar B cursus en doet het goed..Soms vraag ik me af of  Doutzen wel een berner is zoveel energie ! Ze rent wat af met Diesel de border collie en Ulbha de deerhounter. 
Jayra is wat minder fanatiek en zoek lekker haar eigen weg maar op strand houdt ze wel van een dolletje !
Tot gauw weer eens.

gr,

Astrid en Peter


 

Marianne Berends - 2011-03-24 08:44:54

Oh Anja, wat een geweldige snuitjes (foto pups) we smelten hier helemaal haha.. lieve groeten van ons hier uit Ede

sandra chrispijn - dinsdag 22 maart 2011

hallo anja,onze berner sam is nu 6 maanden ben zijn stamboom aan het uitzoeken zijn vader is bowy van de bernerberg.de moeder van bowy is jullie malou en vader joviale joep van the barking bunch.heel erg leuk om te zien wie de opa en oma zijn van sam.ook sam is erg knuffelig en lief zal die wel van malou hebben.bowy is ook een prachtige berner en erg lief.
groeten van sandra en samGrin

berner is a friend for live.

Sjoukje en Sjaak Rijsdijk - 2011-03-19 14:16:49

Hallo Anja en Nico,
Wat een prachtige pups zijn het. De kombinatie met Wolf als vader is echt schitterend. Ik hoop dat alle pups een fijn plekje hebben gevonden. Boaz gaat steeds meer op Wolf lijken en wij hopen dat hij ook deze mooie lijn voort kan zetten, als hij goed gekeurd wordtGrin. We houden jullie op de hoogte.

Groetjes van Sjoukje en Sjaak en natuurlijk van Baloe en Boaz

monique en Danny Slooters - 2011-02-27 19:00:58

Hoi nieuwe baasjes van de pups van Jainy, we zijn afgelopen zaterdag weer wezen kijken naar de pups (wij krijgen King) en ik moet zeggen dat ze echt hard groeien (ongeveer 5,5 kg)en steeds ondeugender worden. Nog 2 weekjes en jullie gaan het meemaken, ik wens jullie allemaal veel plezier met jullie pups.gr. Monique en Danny en de meideGrin

Marianne Berends - 2011-02-26 12:00:02

Wat een dotjes zijn het zeg, zulke mooie bolletjes !
We kijken echt uit naar het volgende nestGrin

Monique en Danny - 2011-02-21 12:03:00

Hallo allemaal,
Het is ons uiteindelijk ook gelukt om er één uit te zoeken. Maar het is zo moeilijk!! Maar we zijn ontzettend blij met onze keuze en verheugen ons erop dat we hem op kunnen halen. Maar eerst maar een paar keer nog op kraamvisite en onze King op zien groeien. gr. Monique en Danny Slooters & Kids
Grin

rieky verstegen - woensdag 16 februari 2011

hallo Anja wat was het moeilyk om en puppie uit te zoeken,
maar nu is het ons toch gelukt ze zijn allemaal zo mooi.
we hopen dat de andere puppies ook een fijn baasje zullen krijgen.wij zullen goed voor onze joep zorgen we zijn er heel blij mee.de andere ook veel succes met het uitzoekenGrinGrinGrinGrin

miriam - maandag 14 februari 2011

Hallo
Ik vind jullie honden en schiterend uitzien ik ga jullie zeker bellen voor info
Gr Miriam

Marianne Berends-Jansen - 2011-02-10 18:55:01

Hoi Anja,
Ik wil je nog even bedanken voor alles- we hebben ons erbij neergelegd en kijken uit naar het volgende nest. Ik blijf je sitenog steeds volgen want wat is het ook leuk om al die kleine bolletjes te zien groeien. Veel succes met de pups !  groetjes, Marianne, Willem,Melissa en Toine 

jan van oosten - 2011-02-09 18:13:52

wat een mooie pups hebben jullie weer  ik hoop dat als we
joy komen brengen jullie alle pups kwijt zijn anders word het
erg moeilijk om er geen 1 mee te nemen
groetjes jan,nancy,joey,mandy en natuurlijk onze joy

Anouk - 2011-02-09 15:35:44

Hoi hoi,
Ik vraag me af hoeveel een puppie bij jullie kost.Grin
Willen jullie mijn vraag beantwoorden ???
Groetjes Anouk

marjanne - 2011-02-08 16:47:07

Hoi anja en nico,
Wat een prachtige pups hebben jullie weer.
Wij komen zeker een keer op kraamvisite. Ze worden vast net zo mooi, gezond en lief als Borre.
Groet Marjanne Ferry en Tanja en natuurlijk een stevige poot van Borre

Jurgen, Vivian & Ismay - 2011-02-06 20:02:59

Hallo Anja en Nico,
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid van afgelopen zaterdag. Een betere plek waar honden zo gemoedelijk opgroeien en leven bestaat er beslist niet. We hopen dat het snel 20 februari is zodat we weer kunnen komen kijken hoe onze Kyte gegroeid is.

Groetjes Jurgen, Vivian & IsmayGrin

Monique Slooters - 2011-01-31 17:55:43

Beste Anja en Nico, wij zijn helemaal verknocht op jullie puppies na het bezoek van afgelopen zaterdag bij jullie. Ze zien er heel mooi en gezond uit. Ook de mama en de tante, wat een schattten zijn dat. Nog bedankt voor de gastvrijheid en alle info die we kregen. Onze meiden staan te popelen om zaterdag langs te komen en waren ook heel blij toen we het nieuws vertelden dat er een puppy bij ons komt over een paar weken.
groetjes van Monique Slooters en een dikke knuffel aan de pups
Grin

Joyce Tabak - zondag 30 januari 2011

Hallo bernerliefhebbers :)
Via MP kwam ik op jullie site terecht. Helaas is mijn spaarpot niet nog lang niet vol genoeg voor een prachtig bernerbeertje. Maar ik vind het schitterend om te kijken! Jullie hebben werkelijk prachtige Bernerbeertjes en wat een mooie pups! Geniet er maar lekker van en veel succes met de pups :)
Groeten Joyce

janny vels - zaterdag 29 januari 2011

prachtige berners hebben jullie, wij hebben zelf ook al 23 jaar bernersennen, maar dan in de vorm van een reu (niet ter dekking) onze Tyco is net 1 jaar geworden in november 2010, en een enorme knuffelkont, we zijn verslingerd aan de berners !!

Edwin & Angelika Buchner - 2011-01-28 14:56:50

Leuk dat jullie nu ook een gastenboek hebben.
Puppy`s van Jainy zien er prachtig uit.
Tot gauw en een poot van Balou en ThymoGrin

Bert en Janny Koudijs - 2011-01-25 09:00:20

Hoi Anja en Nico,
Gefeliciteerd met het mooie nest van Jainy. Wij hopen dat alles goed gaat en mag blijven gaan. En straks......dat alle pups een eigen goed en warm mandje zullen krijgen!
Groeten Bert en Janny Koudijs


Anja van Bijnen - 2011-01-22 13:47:42

Hallo Berner Sennen liefhebbers,

Vanaf januari 2011 is het mogelijk om een berichtje achter te laten in ons gastenboek. Veel kijkplezier op onze website!

Groetjes Anja


< Vorige | 1 | 2 | Volgende >


Berner Sennenkennel Anja van Bijnen | Deze site is gemaakt met Webklik.nl