Joy 

  

Joy is een zeer grote, rustige en lieve Berner Sennen hond. Ze is geboren op 10 maart 2004. Malou is de moeder en Joviale Joep from The Barking Bunch is de vader. Zowel Malou als Joep zijn

HD-TC en ED-A gekeurd.

 

 

Joy heeft twee maal deelgenomen aan een keuring. Op 27 juni 2004 behaalde ze op de Berner Sennen dag van de vereniging de Berner Sennen hond een prachtige 3e prijs. Op 24 oktober behaalde ze op de kampioenschapclubmatch van de vereniging de Berner Sennen hond een schitterende 2e plaats in de puppy klasse 3-9 maanden. De keurmeesters waren zeer te spreken over haar prachtige robuuste bouw. Ze kreeg dan ook de beoordeling zeer belovende pup en een prachtig keuringsrapport mee naar huis. 

 

 

 

Op 25 mei 2005 kregen wij de officiële uitslag van haar HD foto's. De eindbeoordeling was HD A, dus geheel vrij. 27 september volgde de officiële uitslag van de ED foto's. Ook deze waren geheel vrij. Betere resultaten kunnen wij ons niet wensen.

 

Op 10 september 2005 zijn wij met Joy naar de raskeuring van de V.B.S.H. in Apeldoorn geweest. Ze behaalde daar de hoogst mogelijke resultaten. Ze werd zowel voor haar karakter als voor haar exterieur met uitmuntend beoordeeld. Wij zijn erg trots!

 

We hebben op 10 mei 2013 onze trouwe lieve knuffelhond Joy in laten slapen. Ze heeft haar naam in ere gedragen. Vele mensen hebben van haar genoten maar in ons gezin heeft ze een speciale plaats in ons hart. Ze was een lieve, rustige zelfverzekerde waakse hond met een hoog knuffelgehalte. Ze was een super moeder die altijd kon genieten van haar pups. Ook als oppas oma zorgde ze op haar manier voor de kleintjes. Een tumor in haar knie zorgde ervoor dat haar leven niet meer leefbaar was en de dierenarts kon helaas niets meer voor haar betekenen.

 

Joy bedankt voor de 9 mooie jaren dat wij van jou hebben genoten, dikke knuffel van ons.

 

 


Berner Sennenkennel Anja van Bijnen | Deze site is gemaakt met Webklik.nl