Malou

 

Malou is geboren op 2 april 2002. Ze is een grote flinke Berner Sennen met een zacht karakter, ze is erg lief, ze gaat graag met de auto een stukje rijden en ze zit het liefst op je schoot. De moeder van Malou is Topsie. Ook bij Malou zit er weer een Barking Bunch lijn in, want de Nederlands kampioen Eric's Gobbel from the Barking Bunch is de trotse opa van Malou en ook deze vaderlijn is geheel vrij van HD en ED. Malou is zelf uiteraard ook gekeurd en ook deze schoonheid is vrij van HD(TC) en ED A.

 

Malou is de trotse moeder van Joy, Jayra en Donja. In Januari 2008 is Malou verhuisd naar haar dochter Kayleigh in Tilburg, waar ze hele lieve nieuwe baasjes heeft gekregen.

Op 1 februari 2014 hebben we op bijna 12 jarige leeftijd afscheid moeten nemen van Malou. Ze is altijd een super vrolijke lieve Berner Sennen hond geweest. Malou was de moeder van onze Berner Sennen lijn, ze stond aan het hoofd van vijf gezonde prachtige generaties. Bedankt Malou je was een kanjer! Ook Frank en Jeanette van Amelsfoort hartelijk bedankt voor de super goede verzorging van Malou tijdens de jaren dat ze na haar pensioen bij jullie is gaan wonen. Ze heeft een geweldig mooi en goed leven bij jullie gehad!


Berner Sennenkennel Anja van Bijnen | Deze site is gemaakt met Webklik.nl