Berner Sennen kennel

Van De Brabantse Bernerhoeve

  

Graag wil ik me even aan u voorstellen. Ik ben Anja van Bijnen van den Brandt en woonde in Haarsteeg. Dat is een gezellig boerendorpje tussen Den Bosch en Waalwijk aan de A59. Sinds 1 juli 2018 zijn wij verhuisd naar Rijen.

Ruim twintig jaar geleden zijn we begonnen met het fokken van puppy's en vijftien jaar geleden zijn we geleidelijk overgestapt naar het fokken van Berner Sennen honden. Nu fokken we uitsluitend Berner Sennen honden. Het open en blije karakter en het prachtige uiterlijk van deze honden sprak ons enorm aan en ze hebben inmiddels de harten van ons hele gezin gestolen.

Onze Berner Sennen honden zijn blij, vrolijk, erg sociaal, waaks en dol op kinderen. Wij beleven veel plezier en vreugde aan onze geweldige Berner Sennen honden. Wij zijn uiteraard lid van de Vereniging de Berner Sennen Hond.

Als u onze honden beter wilt leren kennen, maak dan even een afspraak met ons en kom ze dan gerust bij ons bekijken. U zult zien dat het enthousiaste, vrolijke, mooie en gezonde honden zijn. Of wilt u alleen maar wat vragen, bel of e-mail ons even.


Berner Sennenkennel Anja van Bijnen | Deze site is gemaakt met Webklik.nl